Kontaminált vékonybél syndroma

Tisztelt Dr ÚR/NŐ Februárban Kontaminált vékonybél syndromát diagnosztizáltak nálam és ez azóta is fent áll. Nyáron egész jól voltam és a székletem is jó formált normál állagú volt bár napi 3 szor nagy mennyiségű. Most ismét vissza tért a nagyon lágy széklet. A normix általában rendbe teszi egy időre de aztán visszatér. Elég egy kis stressz vagy gyomorrontás és már is felborul minden. Meddig tarthat még ez a betegség, mivel tudnám jobbá tenni?

Dr. Plósz János válasza kontaminált vékonybél szindróma témában

Érdemes lehet kombinált pre- és probiotikum kúrát is tartani a Normix mellett, mert egy megfelelő, stabil vastagbélflóra segíthet megelőzni a pathogén kórokozók megtelepedését, túlnövekedését.

Kérdés: 2013. szeptember 22., 11:35; Megválaszolva: 2013. szeptember 22., 20:27
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Kontaminált vékonybél szindróma
Tisztelt Doktornő! Tisztelt Doktor Úr! Előzőkben már többször fordultam Önökhöz tanácsért. Sokféle betegséget diagnosztizáltak nálam, így...
Kreatin-Kináz
27 éves vagyok. Alapbetegségeim: Asztma, allergia (pollen) , Hyperprolactinameia. Szedett gyógyszerek: Lendin 20 mg, Bromocriptin 2.5 mg és...
Hepatitis oltás
Tisztelt Doktor Úr! A sajtó hírekben olvastam, hogy növekedett a hepatitis A megbetegedések száma. Hepatitis B oltást (hbvax II) 2000.11.20 és...
Sárga nyálka széklet, érdemes...
Tisztelt doktorúr Nyálkás széklet miatt idén eddig volt teljes laborom (tökéletes, vérszegénységre, gyulladásra utaló jel nincs) , széklet vér...
Mit takar nagymamám Hasi ct és...
Tisztelt Weborvos! Tisztelt Dr.nő/Dr.úr! Szeretném megtudni, mit takar a 64 éves nagymamám Hasi CT lelete, illetve mellkas röntgene. Először is...