Zsíros széteső székletem van negatívak a leletek

Tisztelt Dr Úr! Köszönöm gyors válaszát. A helyzet az hogy pre és probiotikumot már 2 hónapja szedek. (probiotik 10 NOW termék) Székletvizsgálat volt ahol nézték a szalmonella és többi általános dolgokat és ez is negatív volt. A G1 intézetben nézték a székletemésztettségemet és ott megállapították, hogy a zsíremésztésem nagyon rossz. A pankreas ellenére ami jó értéket mutatott... a kontaminált vékonybél szindróma  nem tudom pontosan mi. Ha a vékonybél dysbacterisis jelenti ezt akkor tavaly 2x1 kúrát csináltam Normixot szedtem. kb tavaly augusztusban. Azóta semmi. Viszont ez még jobban tonkreteszi a bélbojhokat nem? Puffadás és a zsíros, bűzös gyurmához hasonlító széklet aggaszt. Erre szeretném megtalálni a megoldást, hogy tudnám elérni, hogy az emésztésem, székletem újra jó legyen? Segítségét előre köszönöm László

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza Kontaminált vékonybél szindróma témában

A dysbacteriosis azt jelenti, mint a kontaminált vékonybél szindróma. A vékonybélben túl sok baktérium jelenik meg és tönkre is tehetik a normális emésztést. A 2x1 Normix kúra sok esetben nem elég a dysbacteriosis megszüntetésére (ezt egy újabb H2 kilégzési teszttel érdemes lenne ellenőrizni) .

Kérdés: 2015. február 03., 15:22; Megválaszolva: 2015. február 03., 18:43
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?