Gyomorfekélyhez társulhat légszomj?

Jo napot kivanok! 2 honapja kezelnek kezdeti gyomorfekellyel. Endoszkopos vizsgalaton tobb apro sebet talaltak a gyomorban es helikobakter jelenletet. A gyomrom a szegycsont alatt szokott fajni. Elsokent 2 antibiotikum + savlekotot kaptam ezutan 3hetig eleg jol ereztem magam nem fajt surun a gyomorom. De utana megint egyre gyakrabban. 2 hete szeklet mintabol a helikobakter negativ lett.Es 2 hete szedek ibutint es denolt. De a gyomrom mindennap faj es ehez olykor rossz kozerzet, legszomj is tarsul. Azon is gondolkodtam hogy gond lehet a tudommel mert neha a melkasom is faj es feheres kopetet kohogok fel, de a kohoges ritka. A gyomrom es a hasam ha kezzel nyomogatom eleg erzekeny. Mennyi ido kell a gyomorfekely gyogyulasahoz, ilyen sokaig is elhuzodhat. vagy erdemes mas orvost is felkeresni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza gyomorfekély témában

Kedves Kérdező!

Viszonylag hamar szoktak szűnni megfelelő kezelés mellett a panaszok és általában 1 hónap elég a teljes gyógyuláshoz. Ha a panaszai inkább fokozódnak, mint enyhülnek, forduljon orvoshoz.

Kérdés: 2012. október 14., 18:24; Megválaszolva: 2012. október 17., 07:53
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
a Gastrixon nevű régi gyógyszernek...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Diagnosztizált gyomorfekélyem van 40 éve. Régebben kapható volt egy bizonyos Gastrixon nevű gyomorideg nyugtató gyógyszer...
Segitség az öregeknek
Jó napot, édesapámnál gyomorfekélyt és tüdötágulást diagnosztizáltak, de sem enni nem akar, mert nincs étvágya, sem fennmaradni nem tud hosszabb...
Kérem segítsen!
Tisztelt Hölgyem/Uram! Én olyan panasszal fordulok Önhöz, amire már rég nem kapok választ, vagy ha mégis, akkor minden reményem elszáll! Kábé...
Gyomorfekély sürgősségi ellátása
Tisztelt Hölgyem/Uram! Édesanyámról lenne szó.Kb 2 hónapja gyomorfekély betegsége van.Tiszafürediek vagyunk és itt is vizsgálja két orvos meg...
Nyelőcső és gyomorfekély kezelése
Tisztelt Dr.Plósz János Doktor Úr! Tehát ha jól értem akkor ha nem csökkentem a Parietet (2*1 szem) akkor elég mellette az Alusulin (2*1szem) ...