• Milyen fertőző betegség lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt webbeteg orvos! A kovetkezo panasszokkal fordulnek onhoz! Kb. Egy eve felkerestem a hazi orvosom mert elvekonyodott a bor az ágyék reszen, viszketett es emelett berepedezett hosszanti csikokban, a combomon is voltak hamlo foltok.a peniszem tovenel is elvekonyott a bor berepedezett viszketett fajt. Gyomorfajdalmaim savas felbofogeseim voltak, valamit szedultem, heves szivereseim voltak ha megeroltettem magam. Emelett az egesz testet behalozo izuleti fajdalmaim voltak. A hazi orvosom elkuldott borgyogyaszhoz aki ezt allapitota meg: Inguinalis regioban erythemas hamlas, viszketesi novekedesi striak lathatoak combokon nehany folliculitis. Travokortot irt ra. Elkuldott gyomor tukrozesre ahol, megalapotottak: Duodenitis chronica erosiva, chronicus superfitialis antumgastritis. Azt mondta fekely, ventert irt ra fel. Emelett vervetelre es vizeletmintara ahol 3 csillagom lett(vizelet ubg pozitiv, nyakfonalak zsufolva, hugysav 451 mol/l). Az izuleti fajdalmakra ketodexet irt fel, emelett izulet vedoket szedtem. Korabbi vervetelen ezek nem voltak csak magas lymfocita szam a feher versejteknel. Ezek mostani eremenyek. A gyomor, es borproblemam valamelyest javult a gyogyszerek hatasara, de a faradekonysag, izuleti fajdalmak, szív problemak fokozatosan tovabb romlottak, emelett hirtelen hiztam 10 kilot. Mar alig birok dolgozni pedig konnyu fizikai munkat vegzek, sportolni keptelen vagyok, az allapotom hetrol hetre roszabb. A baratnomnek hasonlo tunetei vannak kivetel a borproblemakat. Mind ketten makk egeszsegesek voltunk, en sportoltam is rendszeresen. Kerem ha van valami ötlete ossza meg velem. Meg annyi hogy a nyaki mandulam parszor begyuladt hazi orvosom aztmondta tuszos mandula gyulladas. Mi tevo legyek? Nrhany kozeli ismerosomnak is hasonlo tunetei vannak ezert is gondoltam ra hogy valami testnedvel vagy nyallal atadhato fertozesrol van szo.

        Dr. Pék Tamás válasza a gyomorfekély témában

        Tisztelt Kérdező! Tünetei hátterében fertőzéses kórkép valószínűtlen, reumatológiai, vagy immunológiai szakvizsgálatot lehetne javasolni, hátha azzal közelebb lehet kerülni. Jobbulást kívánok! Tisztelettel:


        Kérdés: 2019. február 06., 20:52; Megválaszolva: 2019. február 21., 15:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: