• Mi is lehet a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Az a helyzet van, hogy körülbelül 1 hónapja fáj az epémnél vagy görcsöl én nemtudom.. elmentem az orvoshoz elküldött vérvételre és vizeletvételre.. meg is kaptam az eredményeket amik nem valami jók lettek. Ezek az eredmények: Húgysav: 366, 4; GOT: 32, 2; LDH: 525 (megj.: haemolisalt serum); BLO: 50; LEU: 25. ebből szinte semmit nem értek.. utána is néztem a neten de több mindent irnak.:/ Ön szerint mi lehet a baj? Előre is köszönöm a választ!:)

        Dr. Boros Miklós válasza a epegörcs témában

        Tisztelt Kérdező! A laboreltérések nem utalnak komolyabb problémára. A tartós epés jellegű panaszok miatt kezdjen el diétázni. Kerülje a fűszeres és zsíros ételeket. Alkalmazzon probiotikus kúrát és fogyasszon elég folyadékot (szénsavmentes ásványvíz, tea). Amennyiben a diéta mellett is panaszos legyen egy hasi ultrahang. A laboreltérések miatt is indokolt a diéta. Alkohol- és dohányzási tilalom.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 05., 21:18; Megválaszolva: 2012. február 07., 11:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Dr Úr. Azt szeretném megkérdezni, mi okozhatja hogy ma késő hajnalban felébredtem és hasi discomfort érzetem volt. Rossz közérzet ami alhasból belek környékéről áradt. Végül vissza aludtam, ám ma első székletem fele barna, míg...
        Tisztelt doktor nő! Problémám pár hónappal ezelőtt kezdődött.Hasmenése lett,ami vizes volt.több hétig is eltartott,ezért elmentem az orvoshoz.bélgyulladást mondott.itt fájt a hasam,görcsöt,de székelés után nem.aztán észrevettem a...