• Égeési sérülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt szakerto! A multnap rantotttokot sutottem es az olaj rafroccsent a belso combomra,nagyon fajt,sajnos masnapra eleg nagy nyoma maradt,holyagos is lett. Azt szeretnem megtudni,hogy ki kell szurni a holyagot,vagy nem? Mennyi ideig fog latszani? Mar nem faj egyaltalan. Kell kenjem valamivel? Varom valaszat. Elore is koszonom! Renata

        Dr. Csuth Ágnes válasza a égés témában

        Kedves Renáta! A patikában vegyen Dermazint, azzal kösse be sterilen. A hólyagfedelet hagyja fent. Mivel mély égésről van szó, vagy baleseti sebésznek, vagy bőrgyógyásznak javaslom megmutatni, szükség lehet akár később plasztikára, és most Tetanus adására is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 15., 17:57; Megválaszolva: 2010. július 16., 10:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés