• Laborértékeim aggaszatnak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Többször voltam már felfázva, vesegyulladásom is volt, és 4hónapja szültem. Voltam vérvételen, mert már hosszú hónapok óta izzadok éjszaka, és megint nagyon felfáztam. Értékeim: wbc4,84 ref.tart.5-10 lym40,8 ref.tart25-40 se koleszterin 6,45 ref.tart. 3,9-5,2 koleszt.HDL-C1,97 ref.tart. 0,86-1,4 se foszfor 1,57 ref.tart 0,86-1,45 Engem a foszfor érdekel a legjobban, hogy mitől lehet magas, összefügg-e valami a vesével. Mindenre a háziorvosom semmit nem mondott.... A koleszterinemet sem értem, nem vagyok elhízva sőt, mostanában fogytam is. Köszönöm a választ!

        Dr. Pataky Nóra válasza a laborlelet témában

        Kedves Kérdező! Laborjában a foszfor szint kis mértékben emelkedett, aggodalomra nincs ok.Ez utalhat a veseműködés zavarára. A koleszterinszint emelkedés oka lehet familiáris eredetű is(örökletes). Bíztató, hogy HDL koleszterinje(jó koleszterin)emelkedett.


        Dr. Pataky Nóra
        Családorvos

        Dr. Pataky Nóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 31., 18:00; Megválaszolva: 2011. április 06., 11:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés