Dr. Pataky Nóra

Dr. Pataky Nóra

Családorvos
Bemutatkozás:
Legutóbbi válaszai

Táppénz

Kedves Kérdező! Hogy szeptemberig jó lesz-ea lába megmondani nem tudom, traumatológus szakorvos adhat véleményt erről. A táppénzt meg lehet szakítani. Véleményem szerint szeptembertől is munkahelyi balesetnek minősül amennyiben sérült végtagja nem javul.De traumatológus szako. vélemény akkor is szükséges lesz. Háziorvosa véleményét kérje ki.

Káros-e

Kedves Kérdező! Laborleletében se össz fehérje, se bil, alfa-amiláz normál értéknek tekinthető. Emelkedett se vas szintje hátterében számos ok állhat.Fizikális vizsgálat az előzmények ismerete nélkül nem tudom megmondani.

Lágyéknál csomók

Kedves Kérdező! Leggyakrabban nyirokcsomó megnagyobbodás állhat panaszai hátterében, melyet okozhat fertőzéses megbetegedés. A lágyéki nyirokcsomók leggyakrabban az alsó végtag sérülése (akár egy benőtt és begyulladt köröm is okozhatja) , illetve különböző szexuális úton terjedő betegségek okozhatnak. Amennyiben panaszai fokozódnak keresse fel háziorvosát.

Mellkasi fájdalom

Kedves Kérdező! Panaszai hátterében mozgásszervi ok valószínű. Javaslom fájdalomcsillapító (diclofenac) tabl szedését. Amennyiben panaszai továbbra is fennállnának keresse fel háziorvosát.

Beteg vagyok?

Kedves Kérdező! Orvosi vizsgálat nélkül kérdésére nem tudok válaszolni. Mivel panaszai elég széles körűek keresse fel háziorvosát további kivizsgálás céljából.