• Ellentétes vércsoport kontra terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő! /Doktor Úr!

        Már van két gyermekem, de most már fél éve nem sikerül teherbe esnem. Azt szeretném tudni, hogy ha a mostani párom vércsoportja A pozitív, az enyém pedig A negatív, okozhatja e, hogy nem sikerül teherbe esnem, vagy máshol keressük a prtoblémát?

        Köszönettel:

        Szilvi

        .

        WEBBeteg szakértő válasza a vércsoport témában

        Kedves Szilvi!

        Egyéb okot kell keresni, ez biztosan nem kizáró oka a terhességnek! Vezessen ciklusnaptárat, próbálja meg kiszámolni, hogy mikor van peteérése, ha továbbra sincs siker, férfi, illetve női meddőséggel fogllakozó szakrendelést keressenek fel.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-03-09 10:41:02; Megválaszolva: 2010. március 09., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: