• Valami baj van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt Dr.Ur, Nö! A minap voltam laborba és az eredmények között volt 6 nem jo.vvt süllyedés14(3-12 a normál), monocyta%0.40(1.00-12.00 normál), Mchc326.00((330.00-360.00 normál), vizelet ph8.0(5.0-7.0 normál) t.vizelet fajsuly1.015(1.020-1.030 normál).Nagy bajra vonatkoztat ez az eredmény? vagy ez normálisnak mondhato még? Köszönettel:erzsebet.

        WEBBeteg szakértő válasza a laborlelet témában

        Kedves Erzsébet!

        A laborlelet mindig a panaszok ismeretében értékelhető objektíven. A leletben az elváltozások minimálisak, ha nincs panasz, akkor 1-2 hónap múlva esetleg érdemes megkontrolláltatni, hogy látszódjon, hogy van-e a változásban valami tendencia.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-24 10:05:04; Megválaszolva: 2010. február 24., 10:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: