• Nyirokcsomó duzzanat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő!

        A napokban észrevettem a jobb oldali lágyékhajlatomnál egy kisebb duzzanatot. Tapintásra enyhe fájdalmat érzékelek, látni nem látom. Érdeklődnék, hogy ezzel a tünettel hova fordulhatnék? Vagy pontosan mi lehet ez?

        Válaszát előre is köszönöm!

        Tisztelettel: Adrienn

        WEBBeteg szakértő válasza a nyirokcsomó témában

        Kedves Adrienn!

        Valószínűleg duzzadt nyirokcsomóról van szó, elsőként háziorvosának muatassa meg, aki a kísérő tünetek, panaszok figyelembevétele, illetve fizikális vizsgálat után a szükséges teendőket ellátja, ugyanis ez a tünet csak az egyéb leletek birtokában értékelhető.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-19 08:28:56; Megválaszolva: 2010. február 19., 08:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: