• Levél

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        szeretnek egy kerdest felteni.   igaze, hogy ha barmijen gyogyszere tejet iszunk anak a gyogyszernek nem lesz ojan hatasa mind ha tej nelkul vennek be?     valaszat koszonom   tisztelettel  attila.

        WEBBeteg szakértő válasza a tej témában

        Ez egyes gyógyszerek esetében valóban befolyásoló tényezőt jelent. Ez minden esetben fel van tüntetve a gyógyszer betegtájékoztatóján, ezért azt mindig alaposan olvassa el, ide tartoznak például a tetracyclin tartalmú antibiotikumok.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-04 10:14:40; Megválaszolva: 2010. február 04., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! Gyerekkorom óta vékony testalkatom van, 30 éves létemre kezdtem neki az itthon végezhető sportoknak vagy kinti futásnak, de továbbra is rajtam van néha az erőtlenség levertség és a testtömegem sem akar elmozdulni 60-62...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés