• Pajzsmirigy labor eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor úr! Laboreredménnyel kapcsolatban kérném a segítségét. TSH 1,98 mIU/l T4 11,45 pmol/L T3 4,03 pmol/L eltérést az alábbi adatoknál találtak: Anti TPO 563,72 IU/mL Anti tiroglobulin 270 IU/mL Kell-e esetleg valamilyen további vizsgálat és esetleg a doktor úr tud-e abban segíteni, hogy mi okozhatja. Köszönöm a segítségét!

        Dr. Plósz János válasza a Hashimoto thyreoiditis témában

        A laboreredmény alapján Hashimoto-thyteoiditis (autoimmun pajzsmirigy-gyulladás) diagnosztizálható. Érdemes lehet még egy pajzsmirigy ultrahangot elvégeztetni, valamint endokrinológust meglátogatni (az értékek alapján jelenleg terápiát nem igényel, de követni mindenképp kell).


        Kérdés: 2020. szeptember 18., 07:05; Megválaszolva: 2020. szeptember 18., 07:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: