• Kislányom labor leletenek értelmezése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Az alábbi kérdéssel szeretnék Önhöz fordulni, csatolom az ehhez szükséges vérvételi eredményt. 2 éves kislanyommal pénteken vervetelen voltunk egy esetleges vashiány megállapítása vagy annak kizárása céljából. Ma hajnalban kaptam meg az eredményt,és nagyon aggasztanak a megemelkedett ertekek, mit jelentenek? Tünete nincs, élénk,vidám gyermek,láz illetve egyéb panasz nincs. Nem tudom,hogy ez befolyásolja-e az eredményeket, de múlt héten szerdán, azaz a vérvétel előtt 9 nappal megkapta a bárányhimlő elleni védőoltást, akkor azt mondta a gyerekorvosunk,hogy a védettség kialakulásának ideje 8-10 nap. Természetesen hétfőn első dolgom lesz beszélni az orvosunkkal. Köszönöm előre is,ha segít nekem abban,hogy mitől van ez a sok eltérés.

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a labor témában

        KEdves Kérdező! Nem látom a labort.


        Kérdés: 2020. január 18., 19:41; Megválaszolva: 2020. január 19., 16:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: