Vérkép covid

Tisztelt Doktor Úr! 10.02 -re Tegnap reggelre covidos lettem (első covid) . Fáj minden tagom, a hátam és a mellkasom is, így bementem a Bp. László kórház covid ambulanciára. Lázas vagyok, hányingerem van. Tartós szedésre algopirint javasoltak 3x1, panadollal váltva. A vérképem reggel 10 órakor éhgyomorra készült. Pénteken fejeztem be egy augmentin kúrát (09.30) , mivel szept 22 én a fejemről lipómát műtöttek le, és begyulladt a seb az algopirin hatására nem múlt a fájdalom. A máj érték ezért lehet emelkedett a vérképem, Ön szerint mire utalhat ez? Kérem szíves segítségét a lelet megtekintésében, Ön szerint szükséges bármelyik értékkel foglalkozni, és további vizsgálatra menni? Nyáron a hasi uh-on zsírmájat írtak, azonban egy következő alkalommal nem szerepelt a leleten, rendben volt. Köszönöm szépen előre is Tisztelettel

Dr. Plósz János válasza labor témában

A labor a vírusfertőzésre típusos, pár hónap múlva érdemes majd megkontrollálni.

Kérdés: 2022. október 03., 08:16 ;Megválaszolva: 2022. október 03., 08:31
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Labor eredmény
Kedves Doktor Úr! Csináltattam egy komplex laborvizsgálatot, mert elég sűrűn testi tüneteim vannak és jó lenne kideríteni, hogy miért. Pár...
Lelet kiértékelése
Tisztelt Doktor Úr! Nemrég voltam vérvételen, melynek eredményét a csatolt fájlban találja. Megtenné, hogy kiértékeli. Korábban már írtam...
elasztaz szekelt vizsgalat eredmenye
Tisztelt Holgyem/Uram Elasztasz szekletvizsgalati eredmenyemet nem ertem mert Széklet pancreas specifikus elasztázug Érték = >200ug/g Széklet pancreas...
Labor eredmények értékelése
Kedves Doktor Úr/Doktornő! Szeretném kikérni véleményüket a levelemhez csatolt laboreredmény kiértékelésével/további teendőkkel kapcsolatban....
Komoly betegségre utalhat?
Tisztelt doktor úr! Kézhez kaptam a leletem, de az orvosom azt mondta, nem kell vele törődni mert nem annyira vészes..de engem aggaszt, hogy a vas kevés...