• Tovabbi jelek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktorno! Koszonom szepen a valaszat. Sajnos tovabbi jelek mutatkoznak. A kez es labfajasom, enyhe kezremegesem is megvan. De kb 4-5 napja faj a fejem. Reggel felkeltem es ereztem hogy a fejtetom is enyhen faj. Mar nem ia veszek be ra gyogyszert, ugy sem hat ahogy eszrevettem. Enyhe emelygest is tapasztaltam, eddig 2 alkalommal. A jarasom is mintha olyan bizonytalan lenne. Ma elmentem setalni es bar nem volt teljesen egyenletes a terkoves ut, de az egyik terkoben megbotlottam es elestem. Ezek mar igy egyertelmuen az agydaganat jelei? Haziorvosomnal voltam penteken, o megcsinaltatta azt hogy az ujjam tegyem az orromra, becsukott szemmel menjek egyenesen, rancoljam a homlokom, vigyorogjak, nyujtsam ki a nyelvem. Ezeket rendben talalta. On szerint ez az eleses csak puszta veletlen es a fejfajasom el fog mulni, vagy mostmar tenyleg menjek vissza a magan neurologusomhoz? Kezdek elkeseredni ebbe a soha meg nem nyugvasba, es penzkiadasba. Koszonom

        Dr. Kerekes Éva válasza a fejfájás témában

        Tisztelt Érdeklődő! Nem, ezek a tünetek nem az agydaganat, hanem a szorongás tünetei. Nem kell feltétlenül magánrendelésre mennie, a NEAK által finanszírozott neurológiai rendelésre 2-3 hónapos előjegyzéssel be tud jutni, és talán ott meg tudják nyugtatni. Egyébként ami a pénzkiadást illeti, az egészségünk talán megéri a kiadásokat. Viszont az, hogy Önt nem győzi meg egyetlen vizsgálat és egyetlen orvos sem, hogy nincs agydaganata, nem az egészségügy hibája- ha bízni tudna az orvosokban, nem szenvedne annyit, régen megszabadult volna a panaszaitól és magánorvosok helyett értelmes hobbira is költhetné a keresetét. Mert ha nincs agydaganata, akkor nincs, bármennyi vizsgálatot végeztet- a hiba ott van, hogy nem hisz az orvosoknak.


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Itt kérdezhet

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2019. október 06., 09:36; Megválaszolva: 2019. október 06., 17:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: