• Alhasi görgyök

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Mestruációs szerű alhasi görcseim vannak, pedig 3 éve lesz januárban, hogy már kivették a méhemet, petefészkeimmel együtt. Indok: méhnyálkahártya megvastagodás, polip, mióma, ciszta, vissza-visszatérő alhasi görcsök vérzéssel, de hála Istennek a szövettani eredményem negatív volt. Műtét után voltam 2-szer is kontroll vizsgálaton, de azóta nem. Ez az alhasi húzó görcseim korábban is voltak, de mindig elmúltak, most egy ideje már nagyon fáj, görcsoldót kellett bevegyek. Ön szerint nőgyógyászati probléma áll a hátterében? És, ha igen, mi lehet a baj?

        Dr. Pétervári László válasza a Egyéb témában

        Az alhasi görcseinek számos oka lehet.Lehet gyulladás is,kismedencei gyulladás. A tényleges ok megtalálása céljából nőgyógyászati szakvizsgálat tanácsos. Ezzel a nőgyógyászati vizsgálattal,az esetleges egyéb vizsgálatok szükségessége is meghatározható.


        Kérdés: 2019. július 21., 16:29; Megválaszolva: 2019. július 21., 21:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: