• Kisbaba, szülés, cukorbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot kívánok! PCOS beteg vagyok és inzulinreziszteciám is van vagy is egy évvel ezelőtt most már átalakult cukorbetegséggé 1 hónapja szedem a metformin-t napi 2*1000mg-ot mellette diétazom és mozgok is kezd beállni a cukrom napközben általában 5, 2-6, 3 között van és két hét gyógyszer szedés után újra volt menstruációm.Ön szerint akkor lehetséges hogy teherbe fogok esni? Válaszát köszönöm szépen

        Dr. Pétervári László válasza a Egyéb témában

        PCOS esetén az inzulin rezisztencia kezelése, az inzulin érzékenység gyógyszeres fokozása segíti bizonyítottan a menstruáció, a peteérés rendeződését. A diéta és a mozgás is jelentős tényező. A peteérés esetén a fogamzás, a várandóság kialakulása lehetséges.


        Kérdés: 2018. október 31., 07:05; Megválaszolva: 2018. november 01., 18:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: