• Nem jó a fogamzásgátló a hormonváltozásomra?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr! 30 éves vagyok 2 gyermekem van. A második születése után 2 évvel (2018 áprilisban) változásokat tapasztaltam főleg a menstruációs ciklusomban és a vérzés minőségében is. Ezen kívül többször kapok el mmind gombás mind bakteriális fertőzéseket. Szinte állandó emésztési problémák léptek fel, haspuffadás szinte minden nap és gyulladások nyaktájékon (pattanásszerűek). Mintha állandóan mnestruálni készülnék. Iszonyúan kimerítő. A nőgyógyász MIRABELLA fogamzásgátlót írt fel pár hete. Az első levél nagy részét már beszedtem de a tünetek nem szűnnek sőt, a nyakamon még több a gyulladás. Igyekszem türelmes maradni de sokan írják, hogy egy levél után már észrevehető változásnak kéne lennie. Megoldás lehet ha másik fogamzásgátlót szedek? Mit javasolna? Előre is köszönöm a segítségét!

        Dr. Pétervári László válasza a Egyéb témában

        Az elsődleges feladat a gyulladás, bakteriális, gombás és egyéb forma kezelése. A leírt tünetek arra utalnak. A fogamzásgátló váltás is szóba jön, vannak készítmények melyek antiandrogén hatásukkal segíteni tudnak panaszán. Keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.


        Kérdés: 2018. október 02., 10:31; Megválaszolva: 2018. október 02., 21:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Az orvosom Cortiment írt fel mikroszkópos colitis feltételezéssel, de arról nem beszéltünk, hogy milyen gyógyszereket szedek és a gyógyszer betegtájékoztatójában fel van sorolva a savlekötő is amiről beszélnünk kellett...
        Tisztelt Doktor/Doktornő! Az egyik hónaljam az alsó részénél (a gödröcskénél) hájasabbnak, hurkásabbnak tűnik, mint a másik oldalon. Jobban megtapogatva egy apró csomó is található benne. Egyáltalán nem érzékeny, fájdalmas, mégis...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció