• első trimeszter

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! 4-5 hetes terhes vagyok vizsgálaton még nem voltam 20-án megyek. Bromocriptint kaptam a terhesség előtt prolaktin szint beállítás miatt. Ezt szednem is kell valameddig a terhesség alatt. Az lenne a kérdésem hogy a szexuális együttlét ebben az időszakban jelenthet problémát? Eddig reggeli rosszul léteim nincsenek a melleim érzékenyebbek, vizelési ingerem többször van, néha enyhén görcsöl a hasam.

        Dr. Tekse István válasza a szex témában

        Kedves Kérdező! Nem jelent problémát ( amennyiben nem okoz majd panaszt ). Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2016. december 11., 11:22; Megválaszolva: 2016. december 12., 15:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: