• Irritáció, kidörzsölődés vagy gomba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő! Az alábbi problémával fordulnék Önhöz: Szexuális együttlétek után, piros pöttyök, illetve piros folt is megszokott jelenni a makkomon, illetve a makk alatt a fitymám is bepirosodik. Kb 2-4 nap után jelentkezik a tünet(tehát 2-4napig élünk nemi életet, az első 2-3 esetleg 4 napban semmi tünet nincs, majd átlagosan a 4. vagy 5. napon jelennek meg a tünetek.) Korábban bőrgyógyász által felírt vény nélkül megvásárolható krémet kaptam gombás fertőzésre. A párom is használt először BETADINE hüvelykúpot, majd a Canesten hüvelytablettát. Ez idő alatt 2 hét szünetet tartottunk amíg mind a ketten használtuk a fent említett készítményeket. Szeretkezések illetve orális szex után is megmosom a péniszemet, de a legutóbbi orális szex után elfelejtettem, majd másnap jelentkeztek a tünetek. Azt szeretném kérdezni, hogy esetlegesen lehet-e ez valamilyen irritáció amit a nyál váltott ki, illetve vált ki mostanra már sokadszorra, esetleg gomba vagy nem megfelelő síkosítás mellett történő heves szeretkezés okozta kidörzsölődés? A péniszem csak időnként viszket, legtöbbször csak érintésre kezd el viszketni, illetve sokszor előfordul, mintha hámlana a makkom alatt a fitymám (illetve néha olyan mintha a makkom is) Elnézését kérem a hosszú kérdésért, próbáltam minden tünetet és információt leírni Önnek ami fontos lehet. Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm! Üdvözlettel: Ádám

        Dr. Bodnár Edina válasza a Szex témában

        A szájban rengeteg baktérium és gomba is él, mely okozhat a nemi szerven panaszt. Szeretkezés után mossa le a nemi szervét Octenisepttel vagy Betadinnal megelőzés céljából, vagy kerüljék az orális szexet.


        Kérdés: 2015. március 29., 20:13; Megválaszolva: 2015. március 30., 16:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr! A párommal nagyobb kihagyás után lefeküdtünk. Az aktus végeztével, a páromba élveztem, ami számára szinte azonnal égő, csípő érzést váltott ki. Másnap ez szintén megismétlődött. Ebből kifolyólag...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.