Trombotisalt aranyér

Tisztelt dr Szigeti Nora! Külső aranyéremért metszetek 1 napja.. Verogot távolították el. Még mindég szivárgó vérzés van normális ez.Kamilas ulofurdot javasolták reparon kúp és detralex 2*2. Frissen vágott aranyérmet lehet kamillazni? De legjobban a folyamatos verszivargas aggaszt. Üdv Gabor

Dr. Szigeti Nóra válasza aranyér témában

Kedves Kérdező!

Enyhén szivárgó vérzés még lehet normális a beavatkozás után, de ha erősödik, vagy nem múlik holnap-holnap után, javasolom, hogy keresse fel a beavatkozást végző orvost. Kamillás ülőfürdőt használhat.

Kérdés: 2016. március 23., 11:17; Megválaszolva: 2016. március 23., 14:15
Kérdések és válaszok: Egyéb
Aranyér vagy rák?
Tisztelt Doktor Úr! 4-5 napja elrontottam a hasam, hasmenés és hányás volt, hasmenés nagyjábol két napig. Fájt, égetett néha viszketett. Azóta...
Végbál táji rángás ülés közben.
Tiszteletem! Azért fordulok önökhöz mert 1 hónapja aranyeret állapítottak meg nálam. Detralexet illetve reparon kenőcsöt használok, de furcsa...
Külső aranyér és fogamzásgátló...
Tisztelt Doktor Úr! Fogamzásgátló tablettát szedek (Lyndinette 20) Egy hónapja kezdtem el szedni, de mellette rendszeresen edzek konditeremben, és...
A viszeresség összefügg az...
Tisztelt Doktor Úr! Már gimnazista koromban fásliztam a lábam a kitüremkedő viszér miatt. 3 gyermeket szültem mind a három szülés után...
Kemény széklet után aranyér
Tisztelt doktor úr! Úgy kb 5 6 napja a székletemnek az eleje nagyon kemény volt, ami valószínűleg felsérthette a végbélnyílásomat, (eléggé...