• túlsúlyos a kislányom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm én azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy sajnos 2 éves a kislányom és 23 kg az orvosunk azt mondta hogy majd lemozogja megnyúlik es kevesen enivalot adjak neki ezt alkalmazuk a kérdésem az lenne hogy magának mi a véleménye nem kellene egy teljes kivizsgálás neki mozog egesznap nem hinem hogy barmi baja lenne csak az egészségért agodom köszönöm szépen

        Dr. Balogh Andrea válasza a túlsúly témában

        Kedves Kérdező! Valóban nagyon sok a kislány súlya, azt javaslom, hogy keressenek fel egy gyermekendokrinológia szakrendelést. Ehhez beutaló szükséges. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2016. január 05., 23:17; Megválaszolva: 2016. január 06., 17:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: