Bexsero vedooltas

Tisztelt Doktor Úr! Mivel terhessegem elott strepctococcus agalacticae fertozesem volt, bár kikezelték és csupa negativ kenetem lett, valoszinu hordozo maradtam, es ugy tudom hogy ez okozhatott volna akar agyhartyagyulladast is gyermekemnel ha megfertoztem, igy kulonos figyelemmel olvasom az agyhartyagyulladasra vonatkozo cikkeket, leirasokat. Gyermekem tunetmentes, egeszseges csecsemo, szules alatt antibiotikumot nem kaptam. Az agyhartyagyulladas ellen most bevezetett Bexesro vedooltas On szerint mennyire megbizhato? Szeretnem beoltatni gyermekem, de aggaszt hogy nem jelent 100%os vedelmet, illetve hogy meg csak 1 eve van forgalomban az injekcio- lehetnek olyan mellekhatasok amik csak kesobb jonnek majd csak elo? On hogyan jarna el ezzel az opcionalis vedooltassal kapcsolatban? Beadassam vagy sem? Varom megtisztelo valaszat, Egy aggodo anyuka

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Lakos András válasza kullancs, oltás, Bexsero védőoltás témában

Ne adassa be. Egyelőre többnek látszik a kockázata, mint a haszna,

Lakos dr.

Kérdés: 2015. október 07., 21:25; Megválaszolva: 2015. október 11., 15:57
Kérdések és válaszok: Egyéb
Labor eredmény véleményezése
Oltási dilemma
Pszihés viszketés
Járvány és vakcina