biofű

Hello. Az lenne az én belyzetem hogy nagyon sok biofüvet elszívtam és most már pár napja abba hagytam. elmultak az elvonási tünetek minden rendben van tudok aludni étvágyam is van stb stb stb. de olyan furcsa érzés van a melkasom közepén mikor a poló hozzá ér. van amikor a szívverésemet teljes egészében érzem a testemben. nagyon félek mert eddig nem tudtam mi ez a szer... Nem lennék anyira meg ilyedve de nekem 2 éve volt egy lép eltávolító műtétem baleset miatt és nem tudom hogy ez menyire játszik közre a dologban.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Szanyi Andrea válasza mellkasi panasz témában

Kedves Kérdező!

Panaszai a korábbi lépeltávolítással nincsenek összefüggésben. A biofűnél kialakulhat függőség. Mivel ennek összetétele változó lehet, ezért az elvonási tünetek is sokfélék lehetnek. Remélhetőleg idővel panaszai megszűnnek.

Kérdés: 2015. január 20., 14:50; Megválaszolva: 2015. január 24., 22:00
Kérdések és válaszok: Egyéb
Irányított hashajtás, gyógyszer...
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina