Rosszullét

Üdv! Pár hete nagyon rosszul érzem magam amikor felkelek (hányinger, gyengeség, kis szédülés) , lepedékes a nyelvem, amit úgy kell reggelente sikálni, hogy lejöjjön, a szám íze olyan mintha hígítót ittam volna, éjszaka többször felkelek és át kell öltöznöm nem 1x, az ágyneműt le kell cserélni, mert nagyon erősen izzadok, pedig nem vagyok túlsúlyos, sőt 40 kg és 150 cm vagyok. Arra gondoltam hogy a pajzsmirigy betegségem miatt van, de a gyógyszeremet rendesen szedem, a leletem jó és az orvos szerint ha ezek rendben vannak, ettől bajom nem lehet. Az orrom mindig folyik, de csak ilyen vízszerű cseppekben.Nem tudom hogy összefüggenek-e ezek az össze-vissza rosszullétek. A gyomrom elég sokat fáj régebb óta, de nem merek orvoshoz menni, rettegek az ilyenektől, a kórházba belépve azonnal rosszul leszek, talán azért mert a családomban mindenki elég beteg (cukorbetegség, alkoholizmus, daganatos betegségek, skizofrénia...) és félek, hogy örököltem.Sosem voltam még semmilyen orvosnál, az endokrinológián kívül. Most már mindenképp elmegyek, mert folyamatosan fáradt és úgy érzem életképtelen vagyok lassan.Lehet ebből amit leírtam valamilyen diagnózist felállítani? Merre induljak? Kérjek beutalót teljes kivizsgálásra? Fogalmam sincs mit tegyek!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Árki Ildikó válasza gyengeség témában

Tisztelt Kérdező!

Javaslom, hogy forduljon a háziorvosához, a panaszok és az általa elvégzett fizikális vizsgálat alapján ő már fogja tudni, hogyan tovább. Ha kell laborvizsgálatot, hasi ultrahang vizsgálatot kér, illetve beutalhatja gasztroenterológiai szakrendelésre. Leírt panaszokat (hányinger, gyengeség, kis szédülés) egyébként terhesség is okozhatja. Jobbulást kívánok!

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. január 13., 12:50; Megválaszolva: 2015. január 14., 22:27
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat