mi lehet a baja?

Tisztelt doktornő! Két éve kullancs csípés miatt (Lyme-kór) 20 napig antibiotikumot szedett (zinat, amoxicilin) , mellette normaflort kapott. Ezt követően gyakran fájt a hasa, sokszor hányt. Laboreredményei rendben voltak. A hányás elmúlt, (csak úgy) a feje azonban gyakran fáj (hetente egyszer-kétszer) , bőre sápadt, szeme alatt barna. Szeptemberben voltunk utoljára vérvételen akkor is minden értékhatárokon belül volt. Szemészeten is voltunk, a látásával sincs gond.Eszik rendesen, bár a súlya csak 27 kg (ami 5 kg-mal több, mint két éve) Mi lehet a baja? Egyéb információk: Lámpa mellett tud csak aludni, nekem is gyakran fáj a fejem, front érzékeny vagyok (általában ha fáj a feje nekem is fáj) A fejfájásra nurofent adok neki. Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza stressz témában

Kedves Kérdező!

Lehet, hogy a kislánya is frontérzékeny illetve érdemes a háttérben lelki probléma lehetőségét is átgondolni. Erre azért gondolok, mert csak lámpa mellett tud aludni a kislány + a fejfájás hátterében is állhatnak lelki problémák. Azt is érdemes átgondolni, hogy esetleg nem Önnek van -e gondja lelkileg és azt érzi a kislány- tekintettel a közös fejfájásra. Ugyanakkor fontos, hogy a kislány napi 1, 5 liter folyadékot megigyon, ennek hiányában is jelentkezhet fejfájás.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2014. december 28., 06:14; Megválaszolva: 2014. december 29., 13:53
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés