• Igaz-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelettem! szeretnem megkerdezni hogy mi az igasag az inka-kofein mentes kaverol. valoban fofein mentes es valoban 3 eves kortol is fogyaszhatjak? semifele karos hatasai nincsenek sot magas vitamintartalma van? es a magasvernyomasosok is nyugotan ihatjak? legalabis a tasakjan ez all. valaszat koszonom. tisztelettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a koffein témában

        Tisztelt Kérdező! Ezen készítményeken csak fel kell tüntetni az összetevőkét és igazolni, hogy nincs benne mérgező anyag. A hatásosságát nem kell bizonyítani az engedélyezés során, így erről teljesen korrekt információkat én sem tudok adni. Ezen termékeket mindenki csak saját felelősségére fogyaszthatja, a körültekintés különösen indokolt, ha krónikus betegségben is szenved.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 29., 20:44; Megválaszolva: 2011. március 31., 11:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Dr nő! Elolvastam válaszát! azt szeretném kérdezni hogy az közre játszik -e hogy a tudőerekben nagyobb a nyomás hogy van egy pici tüdőtágulásom és 4 éve volt egy totál PTX -em! "kismértékű pitvari és jobb kamra nagyobbodása van, a...