Dr. Boros Miklós

Dr. Boros Miklós

általános sebész
Bemutatkozás:
Legutóbbi válaszai

Betegség vagy nem?

Tisztelt Kérdező! Első lépés étkezési napló vezetése. Számolja ki a bevitt összetevőket és az egyszerű szénhidrát arányát kell csökkenteni. A napi rendszeres mozgás és a probiotikus kúra is segíthet. A stresszkezelés legyen az életmódváltás része. a tünet funkcionális zavar.

Mell fájdalom

A háttérben hormonális hatás áll, ez önnél fokozottabban jelentkezik, ne nyomkodja a mellét, az önvizsgálat havonta egyszer elegendő.

köldöksérvvel kapcsolatos

Tisztelt Kérdező! A műtét utáni lábadozás ideje függ a sérv méretétől, az alkalmazott műtéti technikától. Alapvetően 4 hét a műtét utáni lábadozás, de ez valóban sok mindentől függ. Ennyi információ alapján nem tudok pontos időt írni.

Lágyéksérv panasz

Tisztelt Kérdező! A kialakult lágyéksérv magától vagy edzés hatására nem tud meggyógyulni. A panasz utalhat lágyéksérvre, ezért javaslom, hogy keressen fel sebészeti szakrendelést.

Pajzsmirigy

Kedves Kérdező! A pajzsmirigy funkció a pajzsmirigy működésére utal, szerkezeti elváltozásokra nem, ez azonban nem elég információ a válaszhoz, írja meg egyéb vizsgálatok eredményét is, pl. ultrahang, szcintigráfiás vizsgálat. A laborlelet alapján azonban a túlműködés diagnózisa felállítható és amennyiben nem kontrollálható gyógyszeresen a műtéti eltávolítása indokolt.