• Flavon Max Plus - kemoterápia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Asszony!

        Szeretném megkérdezni, hogy a Flavon max plus, illetve flavin 7 cseppek szedhetőek-e a kemoterápiás kezelés ideje alatt.

        Több helyen is olvastam,hogy a flavonoid esetleg éppen az ellenkező hatást váltja ki kezelés alatt,illetve volt olyan is,ahol épp arról írtak,hogy mennyivel képes csökkenteni a kemoterápia, illetve sugárkezelés mellékhatásait.

        Előre is köszönöm válaszát!

        Üdvözlettel:PV

        WEBBeteg szakértő válasza a kemoterápia témában

        Tisztelt kérdező!


        Mehet a Flavin 7 nyugodtan a kemoterápia alatt is.
        Ha már mindenképpen muszáj valami olyat is csinálni, amit nem az orvos ajánlott.


        Dr. Nagykálnai Tamás

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-01 16:05:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 06:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        CEA labor értékem: 6,99ng/ml(Ref.érték: 0-2,5). Mire utal mi a teendő?

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés