Mi van most?

Tisztelt doktornő! Feleségem az 5. kemóért ment /mellrák/de nem tudták megszúrni, 7 szer eldurrant a vénája. Ma egy művénát ültettek be neki, de kiszúrták a tüdejét. 3szor röntgenezték mindig nőtt, most négy újnyi.Bentfogták az intenzíven, monitoron van és oxigént kap.holnap megint röntgem amit mindig aláíratnak, hagy daganatot okozhat. Tűrjük még a röntgent, vagy tagadjuk meg? ultrahang nincs erre? Az orvos tűvel tapogatja ki a koszorúeret. Ez a trendi? Így kell megkeresni a koszorúeret, ha vérzik megvan, ha sziszeg nincs. Ki tudja hányszor szúrták meg csak letagadja. Azt mondták, hogy dream csövet ültetnek be azzal engedik le. Meddig és mit tűrjünk még. Az asszonykámnak nincs most immunrendszere. Nem tudom mit csináljak, de már azt hiszem hazaviszem mert megölik. Forduljak betegjogi képviselőhöz? Kérem mielőbb írjon mert lehet, hogy késő lessz. üdv, Nagy Lajos

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza kemoterápia , szövődmények témában

Kedves Kérdező!

Sajnos a kemoterápia és az alapbetegség miatt felesége állapota most kevésbé stabil, de nem javaslom, hogy haza vigye, mert a tüdő sérülését mindenképpen rendbe kell hozni.Ebben az esetben a naponta készült röntgen kontroll valóban szükséges. Azt javaslom, üljön le felesége kezelőorvosával, és kérjen részletes felvilágosítást a jelenlegi helyzetről, és a további kezelési tervről. Tegye fel az Önt aggasztó kérdéseket, kérjen az Ön számára érthető magyarázatot.

Biztosan megtalálják a mindenki számára kedvező megoldást.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2015. augusztus 18., 21:51; Megválaszolva: 2015. augusztus 23., 11:19
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
A pet ct értelmezésében szeretnék...
Májsejtrák áttéttel
Kérdés májáttétről
Benfogamma 5 fluorouracil mellett
Műtét előtt