Csontáttét lehet a térdben prosztatarák műtét után?

Tisztelt Doktor/Nő! Édesapámnak (58éves) 2012-ben térdműtétje volt atroszkopsan porc szilánkok eltávolítása miatt majd 2013-ban rosszindulatú prosztatarákkal műtötték sikeresen! A műtét előtt csináltak nála csont izotóp vizsgálatot aminek eredménye negatív lett! Most műtötték a másik térdét ugyanazzal amivel 2 éve a másikat! És meg nézték a 2 éve műtött térdét RT és az azt mutatta hogy már olyan szinten van a térde hogy térd protézis kell bele! Nekem ez nagyon aggasztó hogy 2 év alatt ennyire tönkre menjen a térde amit megcsináltak! az lenne a kérdésem hogy a prosztatarák miatt nem lehet e hogy sajnos mégis csak vala hogy bejuttot a csontjába a rákos sejt? Nagyon fájnak a térdei! Vagy ennek semmi köze nincs a térd fájdalmaihoz és hogy 2év alatt ennyire tönkre menjen a térd? A psa szintje jó az nem emelkedik! Lehet hogy nehezen fogalmaztam meg de nagyon kétségbe vagyok esve! Várom mielőbbi válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza térdízület témában

A térdízületi porcbetegség, mely miatt a protézisműtétre van szükség, és az esetleges csontáttét nincs összefüggésben egymással. A térdízületi betegséget biztosan nem csontáttét okozza.

Kérdés: 2014. október 09., 10:58; Megválaszolva: 2014. október 11., 18:52
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Rákkeltő légszennyező anyagokkal...
Tisztelt Doktornő! Hat hónapon keresztül dolgoztam perklóretilénnel. És még fogok, ha megoldják a karbantartást, bár váltáson gondolkozom! A...
Állandósult nyaki fájdalom
31 éves, férfi vagyok. 173 cm és 95 kiló. Alkoholt fogyasztok és dohányzok is. Közel egy éve kezdődött panaszaim: nyaki merevség, regglei...
Méhtestrák áttét
Érdeklődés a lehetőségekről