• 11 hónaposan

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kisfiam 11 hónapos múlt. Naponta 3-szor 50-60 percet alszik az Adamo vászon babahintában. Mivel 85cm hosszú, a lábacskája térdtől lefelé lóg a hintából (mint a sport babakocsikban). Szeretném megkérdezni, ez nem baj-e (keringés miatt)? Illetve 3900gramm, 53cm-el született, most 11 és fél hónaposan 14, 2kg és 85cm. Tápszeres baba, de a férfiak is magasak a rokonságban. Normális ez a méret és súly 11 hónaposan? Napi 4-szer eszik mert 9-kor ébred. Ebből 2-szer (reggel-este) 240-270 ml tápszert, ebéd főtt étel, uzsi Sinemil 180ml (vagy joghurt, banán, gyümis bébiétel, rudi). Nem is eszik sokat, (van, aki 5-6-szor). Köszönöm előre is a választ!

        Dr. Balogh Andrea válasza a csecsemő fejlődés témában

        Kedves Kérdező! Egészségesebb lenne, ha kisfia ágyban pihenne, jobb és pihentetőbb lenne a gerincének, ha tudják szoktassák át erre. Gyermekük valóban kifejezetten magas gyermek azt tanácsolom a biztonság kedvéért keressenek fel egy gyermekendocrin szakrendelést ahol szükség esetén növekedési hormon vizsgálatot végezhetnek. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2014. november 17., 13:26; Megválaszolva: 2014. november 18., 19:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: