Zsírdaganat

T.Doktornő! Bal hónaljamban a bőrgyógyászom szerint egy mogyoró nagyságu zsirdaganat van, melletteegy kb.2cm-e seborrhoeás keratosis, melynek eltávolitása tervbe van véve. A zsirdaganat eltávolitás szükséges-e? Kérem t.válaszát.

Dr. Csuth Ágnes válasza lipoma témában

Kedves Kérdező!

A lipoma jóindulatú daganat, eltávolítása indokolt, ha nő, panaszt okoz, esztétikailag zavaró, felmerül rosszindulatúság gyanúja. Ezeket orvosával beszélje meg, ezeket kell mérlegelni a műtét előtt.

Kérdés: 2011. október 24., 17:15 ;Megválaszolva: 2011. október 25., 12:50
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Lipóma eltávolítás
lipoma otthoni kezelese
Lipomat mivel kezeljem otthon hogy el tunjon
Ami bőröm alatt van az lipóma? Mit...
Tisztelt Edina! A kérdésem az lenne, hogy ami a bőröm alatt van az lipóma? Mit lehetne vele kezdeni? Sebészeti úton távolíttassam el? Az alkaromon...
Miert fajnak?
Par evvel ezelott az alkaromon megjelent ket kis csomo, haziorvosom szerint zsircsomo. (edesapamnak is van) Tavaly ereztem, hogy tobbis megjelent (felkar...
Zsírmirigyek mitől alakulnak ki?
Kedves doktorno volna nekem is 1 zsirmirigyem es egyre nagyobb lessz s mar 2 db-ot tavolitottak el rollam.szeretnem tudni h mi okozza ezt.talan a dohanyzas is...