Köröm

Kedves DR Gál Mónika! Köszönöm válaszát! Kérdésem Xanax, citapram okozhatja-e, hogy nem látszik a körmömön a félhold illetve a körömrágás együtt? Illetve ha keringési zavar hová forduljak ezzel? Köszönettel: Török Gábor

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Gál Mónika válasza köröm témában

Kedves Kérdező!

Mindenképpen mutassa meg bőrgyógyásznak a kezét és amennyiben a körmök állapota alapján felvetődik a keringési zavar, capillaris mikroszkópos vizsgálatot javasolhatnak. Ez mindenképpen beutalót igénylő vizsgálat.

Az említett gyógyszerek esetében nem jellemző ilyen tünet jelentkezése.

Dr. Gál Mónika
Dr. Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus
Kérdés: 2011. március 01., 18:00; Megválaszolva: 2011. március 06., 18:33
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Víz hólyag a nagylábujjam fél...
Üdv! Vízhólyag van a nagylábujjaim körme alatt a lábujjammal párhuzamosan amely a több mint a fél körmömet érinti 1 hete tart. És 2 napja...
Lábujjkörmön folt
Tisztelt Doktor Nő/Úr! A csatolt fotón látható a problémám. A nagylábujj körmén kb. fél éve jelent meg az elváltozás, a kidudorodó...
Fekete vonal a hüvelykújj köröm...
Néhány napja feltünt, hogy a bal hüvelykújjam körme alatt egy vékony fekete vonal megjelent. Elötte 3 nappal voltam manikűrön, de nem észleltem...
Körömgomba? Mivel kezeljem?
Tisztelt Doktornő / Úr! Körülbelül 3 éve tapasztaltam először némi változást a nagy lábujjam körömfelületén, amikor is halványan sárgulni...