• Víz hólyag a nagylábujjam fél körme alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv! Vízhólyag van a nagylábujjaim körme alatt a lábujjammal párhuzamosan amely a több mint a fél körmömet érinti 1 hete tart. És 2 napja kiszurom kinyomom és fertőtlenítem. De nem tudom zárt cipőt viselni, nagy nyomás érzek benne és a körmöm egy ütés hatásara azonnal le is válna mármint ami alatt van a vízholyag. Kissé kékes elszíneződés látható a vízholyagon gondolom a nyomástol. Mit tanácsol? Elvesztem a körmöm? Mennyi a gyógyulási idő? Naponta 10 órát dolgozom zárt cipőben mennyire veszélyes ez?

        Dr. Bodnár Edina válasza a Köröm témában

        Azt gondolom, hogy a nyomás okozza a problémáját. Látatlanban nem tudom megmondani, hogy le fog-e esni a körme, de a leírás alapján inkább ez a valószínű. Ha leesik a köröm, akkor egy új körömlemez több mint egy év alatt nő vissza.


        Kérdés: 2020. január 19., 13:22; Megválaszolva: 2020. január 28., 15:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció