• Lábujjkörmön folt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! A csatolt fotón látható a problémám. A nagylábujj körmén kb. fél éve jelent meg az elváltozás, a kidudorodó függőleges csík, illetve a kis barnás szálka szerű foltok. Jártam bőrgyógyászaton, ott azt mondták elnyomta a cipő és fotón is látta egy bőrgyógyász a napokban, ő pedig gombaeellenes szert javasolt rá. A fél év alatt semmit nem nőtt le az elváltozás. Valóban próbáljam meg a gombaeellenes szert, vagy más lehet a probléma? Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Bodnár Edina válasza a köröm témában

        Én nem gondolom körömgombának a körmén látott tünetet. Apró szálkavérzésnek tűnik, ami jelezhet autoimmun betegséget vagy szívbetegséget is.


        Kérdés: 2019. augusztus 09., 04:04; Megválaszolva: 2019. augusztus 18., 17:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A tüdő vitaminja
        A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk egészségünkért.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció