• Szőrtelenítés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő / Doktor Úr! Szeretném a segítségüket kérni! Olyan problémám van, hogy nagyon erősek a szőrszálaim. Epilálás próbáltam, de utána sebes hegek keletkeztek a lábamon. Borotválás sajnos nem tart sokáig. Szőrtelenítő krémek pedig sajnos nem használtak. Olyan kérdésem lenne, hogy milyen krémmel tudnám csökkenteni a gyulladást. Mik azok a módszerek amelyekkel az erős szőrszálakat el lehetne tüntetni. Köszönöm a segítségüket.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szőrtüsző témában

        Kedves kérdező! A gyulladás megelőzésére hámlasztó tusfürdő, testápoló jó lehet, ez megelőzi a szőrbenövést, illetve javaslom a Lubexet mosakodásra, ez antibakteriális hatású. végleges megoldást a lézer jelenthet. A szőrtüszőgyulladással kapcsolatban cikket talál weboldalunkon.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 17., 09:33; Megválaszolva: 2010. október 19., 13:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés