Hirdetés
      • Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő, doktor úr. 12 évvel ezelött jelent meg az első hatalmas pattanás a combom tövében.Háziorvosom javaslatára leragasztottam és tetrál krémmel kentem.Kifokadt, elmúlt, bár a heg megmaradt.Kb.egy év mulva terhességem 3-4-dik hónapjában újra megjelent egy hatalmas pattanás, de mivel korházba kerültem nyitott méhszáj miatt, ott a nővérek kiszúrták és teljesen kinyomkodták a pattanást.Két év mulva újra elkezdett nőni kettő is aztán a hónom alá is, háziorvosom elküldött sebészhez, kivágták természetesen a hegek megvannak.Kérdeztem háziorvosomat mit tudnék csinálni, mitől van ez a hatalmas liláspiros csúnya pattanás, azt mondta nem tudni, nincs rá semmi csak mindig tegyek rá gőzkötést és kenjem tetránnal. Most újra elkezdtek megjelenni sorba kinő aztán elmúlik, voltam bőrgyogyásznál is, felírt valami krémet amit a gyógyszertárban állítottak össze de ugy látom nincs hatása.Probáltam már Canestent is meg a nőgyógyász írt fel Pimafucin hüvelykúpot és Apranax gyógyszert de semmitől sem múlik el.Nem hiszem hogy nemibetegség lenne mert a férjemnek semmi pattanás nincs pedig rendszeresen élünk nemi életet.Szivesen elmennék akár magánorvoshoz is csak már megszabaduljak ettől a kellemetlenségtől. A nemiszervem körűl sajnos csunya hegek maradnak a pattanások után.Kérem tanácsoljanak valamit merre induljak, esetleg milyen osrvost keressek fel.Válaszukat előre is köszönöm.Gy.

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrgyulladás témában

        Kedves Gy.!

        Az, ami elsőként eszembe jutott panaszával kapcsolatban az, hogy nézték-e már a vércukrot. Sokszor csak ilyen bőrgyulladás hívj fel a figyelmünket egy lappangó cukorbetegségre vagy csökkent glükóz toleranciára. A rendszeres antibiotikumos párakötés hatékony kezelés, megpróbálható szájon át szedett antibiotikum is, ha sok vagy makacs kiütés jelentkezik, ez még egy lehetséges alternatíva. A hegekre még frissen Cictarix krémet javaslok.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-10 08:33:22; Megválaszolva: 2010. március 10., 08:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: