Szemölcs

Tisztelt Doktor úr/nő! Az arcom jobb oldalán van egy kb 8mm átmérőjű szemölcs. A helyi bőrgyőgyász azt mondta ártalmatlan, bár mostanában elkezdett néha viszketni, és érzékenyebb. Főleg esztétikai okok miatt szeretném eltávolítattni. Plasztikai sebészra nincs pénzem. Körülbelül mekkor heg maradna utána és meddig lenne nagyon feltűnő? Próbáltam kereni sebészt is ezen az oldalon, de nem találtam. Előre is köszönöm válaszát: D.Krisztina ui.: Mellékletben csatoltam képet (elvileg)

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a szemölcs témában

Kedves Krisztina!

A heg az alkalmazott technikától és az ön gyógyhajlamától is függ. Több bőrsebészeti, illetve sebészeti szakrendelésen is megcsinálják önnek nagyon szépen, szinte nyom nélkül, és TB-támogatásra. Érdeklődje meg háziorvosánál, hogy hol van ilyen az ön lakóhelyéhez közel.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. február 23., 10:19; Megválaszolva: 2010. február 23., 10:19
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Zsírmirigy kifakadása
Vitilligo, vagy más betegség jele ez
Bőrbetegsèg,szàjzùgnàl kiütès
Mi a teendő?
makkon gyulladás szerű hámosodás