• Candida

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő/Úr! Arra szeretnék választ kapni, hogy a fényterápiás bioptron lámpa segít-e a candidagombás fertözés gyógyításában és hogyan? Válaszát köszönve, tisztelettel; Marcsi11

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Marcsi!

        Tudományosan alátámasztott, nagy számú betegcsoprton végzett kísérletek ezt nem támasztották alá, viszont a gyógyszeres kezelés mellett kiegészítésként használhatja, ártani nem fog. A használati módot nem ismerem, a hagyományos orvoslásban nem használjuk, de ez a mellékelt tájékoztatóban szokott megadva lenni, hogy milyen fénnyel mennyi ideig kell sugarazni az adott területet.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-19 08:41:20; Megválaszolva: 2010. február 19., 08:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: