Folt a lábkörmön?

Tisztelt doktornő! Nagyjából másfél-két hónappal ezelőtt rossz cipőben futottam, bár ezt futás közben nem éreztem, utána fájt egy kicsit ott ahol a folt van, illetve a környékén de nem volt vészes, nem foglalkoztam vele. Most azonban feltűnt hogy a folt a körmömön alig javult, eddig sokkal sötétebb volt, de nem nagyon akar elmúlni, nem vagyok benne biztos hogy a rossz cipő műve és őszintén szólva eléggé megrémiszt. A körömágyam nyomás hatására most fáj egy kicsit, de az meg lehet másik cipő miatt. Képet töltöttem fel, az ön véleménye szerint ez lehet komolyabb dolog, vagy tarthat ennyire sok ideig egy véraláfutás visszahúzódása, vagy mi lehet ez? Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Bodnár Edina válasza Véraláfutás témában

Sajnos a köröm alatti véraláfutás nagyon lassan múlik el, több hónapig eltarthat. Nagyon fontos, hogy mindig kényelmes lábbelit viseljen!

Kérdés: 2016. február 03., 03:13 ;Megválaszolva: 2016. február 10., 14:38
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Café au lait
Piros tűhegynyi pontok a bőrön
Fábry szindróma?
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Mohs műtét