Kiütés szülés óta

Jó napot kívánok. A problémám a következő: 2015 január 4-en szültem első gyermekem úgy hogy méhben volt egy mioma amit eltávolítottak három hónap múlva de ez el kezdett benne oszlani amiről nem tudtunk es a szülés után különböző méretű göbök vannak rajtam főleg a comb tövénél es a far csontom alatt melyből gennyes bűzös zöld es olykor véres valadek folyik ki es egyre több van rajtam rengeteg antibiotikumot kaptam de nem segített aztán most himlő szerű kiütések vannak rajtam nem hólyagos sebes aztán száraz marad a helye es viszket hozza tennem hogy folyamatos gyulladás van a szervezetembe es senki nem tud vagy akar segiteni.Válaszát előre is koszonom.maradok tisztelettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Leiomyoma témában

A bőrben lévő leiomyomák fájdalmas csomók, melyek lokálisan befertőződhetnek. Sajnos lokálisan nincs hatékony kezelés, de az ún. calcium-csatorna blokkoló gyógyszerek (egyfajta vérnyomáscsökkentő szer) szedésével javulhatnak a bőrtünetek.

Kérdés: 2015. november 12., 21:22; Megválaszolva: 2015. november 27., 09:24
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kórszövettani lelet értelmezése
K Ó R S Z Ö V E T T A N I L E L E T Beteg neve........: Józsefné Szalai Tünde Azonosító: 2021/006784 Születési dátum...: 1960.05.03 KBA......:...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken
Belekaptam egy anyajegyben