hiv?

Tisztelt doktornő. Egy éve állandó partnerem van.... a problémám még junius elején kezdődőtt elkezdtem köhögni és zöldes fehér köpetet űrítettem és nagyon megijedtem és ettől az étvágyam is elment hirtelen. Hasmenésem volt másfél hétig.... abban kérnem a segítségét hogy ez már biztosan a hiv betegség tünete? Lázam nincs. Nem igazán fogytam a torkom se fáj. Csak az izmaim fájnak. És azt szeretném meg kérdezni a melegtől lehegnek a combnál kipállások? Vagy a herezacskón? Köszönöm válaszat.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza HIV? témában

Köhögés, hasmenés esetén nem kell először HIV fertőzésre gyanakodni. Bármilyen más fertőzés (vírus, baktérium) okozhatja. Forduljon személyesen Infektológiára, ahol ki fogják vizsgálni.

Kérdés: 2015. augusztus 03., 08:56; Megválaszolva: 2015. augusztus 03., 10:08
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
PlEVA+ pajzsmirigy , oltás
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken
Belekaptam egy anyajegyben