bőrgomba vagy ekcéma e

tisztelt doktorurak.doktornők.a kérdésem az lenne hogy a leányzómon lucán a mellkasán kisebb nagyobb kerek ovális foltok jelentek meg amik terjedtej és nem viszketnek neki.elvittem bőrgyógyászhoz ő aztmondtacicát simogatott terbiner tablettát adott és canesten krémmel kentük két hétig szedte a gyógyszert nem múlt visszavittem ceglédre másik doktornő volt aztmondta nem bőrgomba hanem rosa allergiára irt tablettát és fénykezelést javasolt nem múlt hanem terjedt felvittem pestre a heim pál gyerekkorházba ott azt mondták pakkos ekcémamost kenjúk steroidos kenőccsel el el múlik de jőn ujabb folt kérdésem az lenne ha mégis bőrgomba hogyan derithetnénk ki és ha terjed nem árt e ez neki februárban szedte egyébként a gyógyszert gombára ha ekcéma mitől lehet az hogyan kimutatható 3 napja lehet hogy a kenőcstől a feje is fáj

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza a foltok témában

Tisztelt Kérdező! Nem hiszem, hogy bőrgomba a tünetek alapján és a kapott szteroidos krémre is javult, tehát ekcémáról van szó, bízzon a Heim Pálban felállított diagnózisban. A kenőcstől biztosan nem fáj a feje, javaslom használják tovább az utasításnak megfelelően.

Kérdés: 2014. április 08., 04:33; Megválaszolva: 2014. április 09., 23:32
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Hámló mellbimbó - Paget kór?
Kiütések az arcon
Kinyomhatatlan pattanás
Hpv szemölcs
Bőrbetegség