Lehetséges?

Tisztelt Doktor Úr Azt szeretnem megkerdezni h a makkom aljan lévő fordeyc Foltok átterjedhetnek-e a baratnőm mellére mert kiütéses lett a melle, vagy esetleg a síkosító miatt lehetnek a kiütések? Allergiás reakcio a síkosítóra?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza foltok témában

A Fordyce foltok nem fertőzőek, nem adhatja át másnak. Inkább allergiás reakció alakulhatott ki a barátnőjénél.

Kérdés: 2016. január 22., 22:33; Megválaszolva: 2016. január 23., 20:46
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Foltok a hátamon.
Üdvözlöm. Az lenne a kérdésem, hogy a képen látható foltok mik lehetnek? Csak a hátam jobb oldalán vannak. Köszönöm. Üdvözlettel: Balázs
Foltok a kézfejemen
A képen látható foltok vannak a kezemen. Nem találják az okát. Labor negatív, allergiát egyelőre nem találtak.
pigment foltok, pigment hiány?!
Jo estét kívánok! Nekem egy bőrgyógyászati kérdésem lenne. Szoláriumozok egy ideje, de egyszer kicsit megégtem. Azóta a hasamon és hátamon...