nem múlik el

Azzal a problémával fordulnék önhöz, van egy tenyérnyi lila folt zúzódás véraláfutás nem tudom hogy fejezzem ki, az öcsém bal bordái alatt. Ami úgy keletkezett hogy felborult biciklivel, de az ketté is tört a váz hegyes része okozta a zúzódást, ami 4éve nem múlt el, teljesen fájdalommentes, se nyomásra nem érzékeny, de ott van.Háziorvos szerint majd elmúlik...na persze..ő focizik ezért mindig jár sportorvosira, de ott még észre sem vették, kérdésem, remélem nem súlyos, és talán időben vagyunk és megmutatnánk egy másik orvosnak, röntgent javasol -e esetleg, és mi alakulthat ki belőle, mert ugye ha én is valahová beütöm kezem vagy lában bekékül, de néhány nap és elmúlik....neki meg még mindig kékes a folt ami pár napig fájt neki, ez 4éve történt azóa ottvan, válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza véraláfutás témában

Valószínűleg mélyebb szövetek közé vérzett a testvére, amely tényleg hosszabb idő után szívódik fel. De azért érdemes felkeresni vele másik orvost, bőrgyógyászt is.

Kérdés: 2012. szeptember 07., 09:14; Megválaszolva: 2012. szeptember 08., 15:23
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Hármas tünet: hideg foltok...
Elhangzott valahol, hogy baj előjele, ha a has kihegyesedik, hideg foltok jelennek meg test-szerte és bevérzések tűnnek föl a bőrön. Nos mindhárom kis...
Mi lehet ez?
Tisztelt Webdoktor! Egy kérdésem lenne, hogy a feleségemnél térdhajlatban (mindkettőnél) sötétvörösses, sötétbordó foltok (véraláfutás...
Kórszövettani lelet értelmezése
K Ó R S Z Ö V E T T A N I L E L E T Beteg neve........: Józsefné Szalai Tünde Azonosító: 2021/006784 Születési dátum...: 1960.05.03 KBA......:...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás