Túlzott vérzékenység?

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő, 23 éves cukorbeteg nő vagyok. Az a problémám, hogy szerintem túlságosan vérzékeny is. Előfordul olyan, hogy van rajtam 2-3 lila, kisebb véraláfutás, fáj is, de nem emlékszem, hova üthettem be. Néha előfordul fogínyvérzés is. Egyszer-kétszer az orrváladékom is picit véres volt, pl. akkor, mikor meg voltam fázva. Nem tudom, hogy ez mennyire számít kórosnak. Nem fogytam, nincs lázam, jó étvágyam is van, nem izzadok éjjelente. Mennyire vegyem komolyan a tüneteimet? Mikor kell aggódnom? Előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza véraláfutás témában

Tisztelt Kérdező!

Keresse fel háziorvosát, alapvető véralvadási paramétereket, vérképvizsgálatot a háziorvos is tud kérni. Üdvözlettel

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. szeptember 03., 13:36; Megválaszolva: 2015. szeptember 04., 20:57
Kérdések és válaszok: Cukorbetegség (diabétesz)
Magas cukor
Tisztelt Doktornő! 5 évvel ezelőtt kezdődött a pszichés problémám, több pszichés betegséget állapítottak meg nálam. Nyugtatót...
Vércukorérték
Emelkedett glükóz és orrspray
Inzulinrezisztencia
GDM - utógondozás