• asztma gyógyítása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nő/Úr! 3 éves kisfiú unokámnál öröklött asztmát diagnosztizáltak. Sajnos minden megfázást befulladás követ még a megelőző gyógyszeres inhalálás ellenére is. Ilyenkor következik a Ventolinozás vagy a kúp. Alig gyógyul ki az egyikből, néhány nap múlva imét köhögni kezd. Most itt van a tavasz és indul az allergia szezon, ezért aggódóm. Nagyon sok jót olvastam a só-barlang kúra eredményeiről. Az unokámék Őrbottyánban, én Pesten lakom. Szeretném elvinni Őt egy kúrára, (vagy többre, ha kell) csak nem tudom, hogy hol van ilyen a közelben. Voltunk a Szemlőhegyi barlangban egy túrán, de egy 3 éves kisfiúnak unalmas volt az állandó fegyelmezés, hogy ne nyúlj semmihez. Kérem szépen segítsenek! Tisztelettel A mesterséges sószobák teljesen egyenértéküek a természetes barlangok hatásával.

        Dr. Veress Dóra válasza a sószoba témában

        Kedves Kérdező! A sószobák ugyanolyan hatékonyak, mint a sóbarlangok, mivel ott is hasonlóan magas a páratartalom és a levegő sókoncentrációja. Ez utóbb elősegíti a légutak csillóinak mozgását és ezzel tisztítják a hörgőket, illetve edzik azokat. Pesten és környékén itt található olyan sószoba, ahol a gyerekeket is szívesen várják: www.sobarlang.gazdagret.hu http://www.gyereksoterapia.hu/

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 04., 08:26; Megválaszolva: 2011. április 05., 13:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés