Asztma és koronavírus oltás

Tisztelt Doktornő! 4 éve a tüdőgyógyász szakorvos Asthma-t állapított meg. Az értékeim: FVC 102%, FEV1 92%, FEV1/FVC 78 és FMF 65% voltak. Akkor Alvesco-t használtam. Az utóbbi két évben már nem használok semmilyen gyógyszert, tüneteim sincsenek. A diagnosztizált asztma-betegség miatt kaphatok-e Pfizer vagy Sinopharm koronavírus elleni vakcinát? Előre is köszönöm szépen a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza asztma és COVID oltás témában

Kedves Kérdező!

Az enyhe asztma miatt bármelyik védőoltást megkaphatja.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2021. május 01., 13:43; Megválaszolva: 2021. május 03., 11:12
Kérdések és válaszok: Asztma
Emfizéma panaszok
Richárd vagyok 25 éves 175 cm és 82 kg. Az utóbbi egy évben fogytam 15 kg-mot (lelki okokból is mert meghalt a nagymamám) illetve nagyon igyekszem...
Általanos k
Spirometria eredmény
Asztma lenne!?
Jó napot! Régóta fennálló nehézlégzésem van, amit a meglévő pánikbetegsegnek tudtam be eddig. Viszont egyre inkább nehezen kapok levegőt ami...
Van e asztmám